Gechiedenis van By Myra

By Myra is gespecialiseerd in luxe bedlinnen, badtextiel en nachtkleding. Wij hebben onze deuren sinds 2007 geopend. De winkel is gevestigd in één van de gezelligste straatjes in het centrum van Haarlem om precies te zijn in Gierstraat. Het is een unieke straat in Nederland. Er word veel gefietst en gewandeld. Het is de verbindingsroute van Noord naar Zuid. In deze straat staan veel unieke, bijzondere, speciale winkels, maar vooral winkels waar ze de tijd voor je nemen en op de hoogte brengen met de juiste vakkennis.

Het Assortiment en kenmerken

Bij ons vind je een ruime collectie textiel, waaronder bedlinnen, nachtkleding, badjassen, dekbedden, kussen, spreien, handdoeken en badmatten. Ook is het mogelijk teksten of afbeeldingen te laten borduren op het textiel.

By Myra kenmerkt zich door het grote assortiment van exclusieve merken. Als je hier niet slaagt, dan slaag je nergens. Daarnaast hebben wij service hoog in het vaandel. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u zeker op ons rekenen voor een gedegen advies.

Sfeer en bijzonderheden

De winkel is gevestigd in een mooi pand met twee etalages, die er altijd prachtig uitzien. De inrichting is overzichtelijk, waardoor de producten optimaal tot hun recht komen.

Met de mogelijkheid om namen, initialen of figuren te laten borduren op de textiel biedt deze winkel ook originele en persoonlijke cadeaus voor speciale gelegenheden.

Onze merken

Bedlinnen merken:
Mrs Me, Signoria, Libeco, Designiers Guild, Lysdrap, CF, Vivaraise, Marco Polo, Schlafgut hoeslakens

Badtextiel merken:
Abyss en Habidecor, Missoni, Christian Fischbacher, Elaiva,Cawo, Hammam, Bugatti, Ambassodor, Tommy Hilfiger, Calvin Klein

Nachtkleding merken:
Hanro, Pluto, Sunday in Bed, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, PIP

In het centrum van Haarlem

By Myra winkel staat in één van de leukste winkel straten van Haarlem.

Ruim en overzichtelijk

De winkel is ruim opgezet waardoor de producten zijn overzichtelijk en duidelijk zichtbaar

Breed assortiment

Groot assortiment van handdoeken, badjassen, badmatten, nachtkleding, spreien, dekbedovertrekken en dekens.

MAATWERK NODIG ?
Bij ons is maatwerk mogelijk, wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.