Badtextiel collectie

Onze topkwaliteit badtextiel van de wereldwijd verkochte merken Abyss en Habidecor, Christian Fischbacher, Missoni, Cawo, Möve kunt u in onze fysieke winkel in de Gierstraat 31 Haarlem zien en voelen.

Onze Badtextiel zijn onderverdeeld in:
1. Handdoeken (Super pile, Twill, Pousada, Mix, Organisch Katoen, Super Twill)
2. Badmatten (Reversible, Anti-slip, Gedessineerde)
3. Badjassen (Heren en Dames, Met capouchon, Super Pile, Kleine maten, Unisex, Met rits)

De handdoeken, badmatten en badjassen van Abyss en Habidecor zijn van het allerfijnste Egyptische katoen Giza 70 gemaakt en in 60 trendy kleuren verkrijgbaar. De badmatten en badjassen zijn in standaardmaten verkrijgbaar, maar maatwerk is mogelijk.

De handdoeken en badmatten zijn goed te combineren met elkaar. De kleuren zijn op elkaar afgestemd. Ook badtextiel van Bamboo, mix van katoen, linnen, zijde.

Badtextiel merken:
Abyss en Habidecor, Missoni, Christian Fischbacher, Elaiva,Cawo, Hammam, Bugatti, Ambassodor, Tommy Hilfiger, Calvin Klein

Bedlinnen collectie

Onze luxe bedlinnen hebben wij met zorg geselecteerd, bv van Katoen satijn en Katoen perkal in extra fijn geweven stoffen. Deze stoffen geven een lux gevoel, voelen luchtig aan, zijn duurzaam en zacht voor de huid.

Onze Bedlinnen zijn onderverdeeld in:
1. Dekbedovertrekken
2. Spreien
3. Lakens

Wij combineren stijl, kwaliteit en comfort voor een goede nachtrust. Wij hebben bedlinnen van 300, 400, 500, 600, 700 en 1000 treadcount van het allerfijnste garen.

Bedlinnen kunnen ook op maat. Ook uw eigen kleurencombinatie is mogelijk voor een persoonlijke stijl. In onze winkel kunt u de mogelijkheden zien.

Bedlinnen merken:
Mrs Me, Signoria, Libeco, Designiers Guild, Lysdrap, CF, Vivaraise, Marco Polo, Schlafgut hoeslakens

Nachtkleding collectie

Het beste is om in nachtkleding te slapen van natuurlijke materialen. Onze nachtkleding is sober, maar van zulke mooie stoffen, dat het een genot is om in te slapen. Nachtkleding van gemerisceerde katoen, model en viscose voelt zacht op de huid. Belangrijjk is, dat het comfortabel is.

Nachtkleding merken:
Hanro, Pluto, Sunday in Bed, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, PIP

Over Badstof

Badstof is een losgeweven stof. Als u ergens aan zou blijven haken, komen er lussen. Daarom moeten badjassen voor het dragen altijd eerst gewassen worden. Hoe vaker badstof gewassen wordt, hoe sterker het wordt. Het gaat klitten en wordt compact.

Het lussen van badstof heeft niets met de kwaliteit van de stof te maken. Lussen kort afknippen. Altijd apart wassen, dus niet met ritsen, knopen en klittenband. Deze kunnen het badstof beschadigen.

Ons badtextiel wordt van de mooiste kwaliteit Egyptische katoen gemaakt. Juist daarom altijd milde wasmiddel en nóóit wasverzachter gebruiken. Dit beïnvloedt het absorptievermogen.

Over katoen perkal en katoensatijn

Katoen perkal en katoensatijn worden van hetzelfde garen geweven. Het verschil tussen perkal en satijn is de binding, de manier waarop de stof geweven is.

Perkal en satijn zijn weefsoorten. Hoe hoger de treadcount (dikte garen) hoe luxer de stof aanvoelt.
Katoen perkal is een platbinding.

Perkal is een gelijkmatig weefsel dat sterk is, knispert en voelt koel aan. Het is mat. Hoe fijner de gebruikte draad,hoe hoger de draadtelling, hoe natuurlijker het perkal glanst. Zeer geschikt voor hoeslakens.

Katoensatijn is geweven in een satijnbinding. Satijn glanst en voeltzachter aan dan perkal. Het is soepel, makkelijk te strijken en voelt warmer aan dan perkal.

MAATWERK NODIG ?
Bij ons is maatwerk mogelijk, wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.