Geschiedenis van Cawo

cawo logoHet badtextiel van Cawo wordt vervaardigd in Duitsland. Cawo heeft een zeer uitgebreide collectie Dames- en herenbadjassen. Ook de collectie handdoeken is zeer uitgebreid met verschillende dessins en kleuren. De handdoeken en badmatten zijn op elkaar afgestemd. Het badtextiel van Cawo is Oeko-tex gelabeld. Het badtextiel van Cawo is altijd van 100% katoen gemaakt. Op 60 graden wassen en mogen in de droger. Zijn kleurvast.

 cawo collectie badjassen

Verschillende maten verkrijgbaar

Cawo heeft een zeer uitgebreide collectie dames- en herenbadjassen gemaakt van extra lichte velour tot een zware fluffy badstof. Damesmaten verkrijgbaar in  32/34-XS tot 54/56-XXL en voor de heren van 48 tot 64. Ook speciale maten voor de heren. Bv. Extra slanke en extra grote maten.

cawo vrouwen badjassen

Dames badjassen

De damesbadjassen zijn slankgesneden en hebben een slanke elegante pasvorm.  Cawo heeft dames badjassen met ritsen,  Capuchon, knopen, sjaalkraag en kimono modellen. De badjassen zijn ook op verschillende lengten verkrijgbaar, dus ook extra lange tot op de enkels. Cawo heeft speciale maten, bv. Voor de zwaardere vrouw.

cawo heren badjassen

Heren badjassen

Herenbadjassen van sportief tot classic. Badjassen gemaakt van extra lichte stoffen tot dikke badjassen. Ook voor de heren speciale maten. Voor de slanke man met lange armen of met een grote omvang. Maten vanaf 48 tot en met 68.

By Myra is een official dealer van Cawö in Haarlem

Al vanaf begin in 2007 verkopen wij een brede assortiment van Cawö. Wij proberen zoveel mogelijk verschillende soorten en kleuren op vooraad te hebben zodat onze klanten ze direct kunnen zien en voelen de geweldige kwaliteit van het merk.

Cawö promo video

Bekijk een kort promo video met prachtige beelden en producten van Cawö.

MAATWERK NODIG ?
Bij ons is maatwerk mogelijk, wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.