Abyss Habidecor

Dit merk is uitgeroepen door The Wallstreet Journal tot het beste badtextiel in de VS. Het gehele team van Abyss en Habidecor, de stylisten en de werknemers hebben al meer dan 30 jaar hun expertise toegewijd aan het vervaardigen van badtextiel van dit prestigieuze Portugese merk.

Meer over abyss habidecor

Missoni

Missoni het exclusieve Italiaans designmerk is wereldwijd bekend. Het kenmerkt zich door het typische Missoni zigzagpatroon en de kleurrijke kleurencombinaties. De kleurrijke dessins passen in elke badkamer. De handdoeken, badjassen en het bedlinnen worden op elkaar afgestemd. Uw badkamer krijgt met het badtextiel van Missoni een luxe exclusieve uitstraling. Oeko-Tex gelabeld.

 

Cawo

Het badtextiel van Cawo wordt vervaardigd in Duitsland. Cawo heeft een zeer uitgebreide collectie Dames- en herenbadjassen. Ook de collectie handdoeken is zeer uitgebreid met verschillende dessins en kleuren. De handdoeken en badmatten zijn op elkaar afgestemd. Het badtextiel van Cawo is Oeko-tex gelabeld. Het badtextiel van Cawo is altijd van 100% katoen gemaakt. Op 60 graden wassen en mogen in de droger. Zijn kleurvast.

Meer over Cawo

Elaiva

De badjassen van Elaiva hebben een super vrouwelijke stijl en is tijdloos. De pasvorm nonchalant en voor elke leeftijd. De kleuren zijn apart en van deze tijd. Verkrijgbaar met capuchon of sjaalkraag. De badjassen zijn van 100% katoen, kleurvast en Oeko-Tex gelabeld. Elaiva wordt in Portugal gemaakt en is Fairtrade.