Geschiedenis van Abyss Habidecor

abyss habidecor logo

Abyss en Habidecor is een familiebedrijf, opgericht door Celso de Lemos. Samen met zijn zoon Pierre, familie en niet te vergeten het Personeel hebben zij dit merk wereldwijd op de kaart van topmerken gezet. In de stad Viseu in het centrum van Portugal tussen de stranden en wijngaarden is het productiecentra van Abyss en Habidecor. Het gehele team, de stylisten en de werknemers hebben al meer dan 30 jaar hun expertise toegewijd aan het vervaardigen van badtextiel van dit prestigieuze Portugese merk. Zij blijven zich ontwikkelen om zo de beste weeftechnieken te realiseren.

slaapkamer collectie

De allerbeste organische Egyptische katoen

De producten van Abyss en Habidecor zijn ecologisch en worden van de allerbeste organische Egyptische katoen Giza 70 gemaakt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel van dit merk. Zij blijven zich ontwikkelen op weeftechnieken en hierdoor wordt de collectie regelmatig vernieuwd, qua kwaliteit en dessins.

Abyss Habidecor twill collectie handdoeken

Fantasie gebruiken als filosofie

De filosofie achter dit wereldwijd topmerk is Fantasie. Dromen en anderen laten dromen, dat is de essentie. Het is een filosofie die de eisen van een hoogwaardig ambacht elegant combineert en de schoonheid van producten combineert met een harmonieuze geest.
Iedere persoon, ongeacht hun baan in de stadia van de productie, gelooft in de verleidelijke kwaliteit van Abyss en Habidecor producten.

abyss habidecor verschillende kleuren

De mogelijkheden zijn onbeperkt

Het badtextiel en het bedlinnen worden op elkaar afgestemd.
De kleuren van de gedessineerde badmatten van Habidecor zijn exact dezelfde kleuren als de 60 uni kleuren handdoeken en badjassen. Daarom goed te combineren.
Maatwerk van badmatten en badjassen is mogelijk. Veel mogelijkheden.
Zij kunnen ook uw badtextiel personaliseren door initialen, logo’s of namen op handdoeken en badjassen te borduren.

By Myra is een official dealer van Abyss en Habidecor in Haarlem

Al vanaf begin in 2007 verkopen wij een brede assortiment van Abyss en Habidecor. Wij proberen zoveel mogelijk verschillende soorten en kleuren op vooraad te hebben zodat onze klanten ze direct kunnen zien en voelen de geweldige kwaliteit van het merk.

Promo video

Bekijk een kort promo video met prachtige beelden en omgeving.

MAATWERK NODIG ?
Bij ons is maatwerk mogelijk, wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.